Darilo Narave d.o.o. | mastika.si Več info? 051 220 321

Mastika žvečilni gumi 20×1,4g

5,90 

Žvečilni gumi z naravno Chios mastiko, Bifidobacterium lactis BPL 1 in cinkom. Z okusom mete. Vsebuje sladila, ne vsebuje sladkorja. Ne vsebuje glutena. S sladilom iz rastline stevia. Primerno za vegane.

V okviru uravnotežene prehrane in zdravega življenjskega sloga je nova inovativna žvečilka znamke Art of Nature dobrodošla dodatna pomoč pri prizadevanjih za izgubo odvečne telesne teže.

Mastika žvečilni gumiji s probiotikom in cinkom:

• poskrbijo za svežino v ustih – z močnim okusom mete
• probiotični sev je patentiran in je učinkovit pri zmanjševanju visceralne maščobe
• podpora pri zdravem uravnavanju telesne teže
• podpora prebavnemu in imunskemu sistemu.

Količina: 28 g oziroma 20 žvečilnih gumijev po 1,4 g
Lastnosti: Vegan, brez sladkorja, brez glutena
Proizvaja: AON

Ni na zalogi

Predviden čas dostave: 7. junij 2024

SKU 5200314327359 Kategorije: ,

Mastika žvečilni gumi je prava izbira za svež in prijeten dah!

V okviru uravnotežene prehrane in zdravega življenjskega sloga je nova inovativna žvečilka znamke Art of Nature dobrodošla dodatna pomoč pri prizadevanjih za izgubo odvečne telesne teže.

Probiotiki so dobre bakterije, ki imajo veliko blagodejnih učinkov.

Probiotik Bifidobacterium lactis BPL 1 so 3 mesece testirali v kliničnih študijah na odraslih in otrocih. Izkazalo se je, da ta probiotik zmanjšuje visceralno maščobo na trebuhu. Probiotik in cink se ob žvečenju sproščata in v prebavni sistem preideta preko sline. Probiotik spremeni našo mikrobioto in aktivira specifične metabolične poti. S tem se zmanjša visceralna maščoba v trebuhu, posledično pa tudi obseg okrog pasu.

Probiotik Bifidobacterium lactis BPL 1 je bil sestavina leta za uravnavanje telesne teže leta 2020 (Nutraingredients 2020). 

Cink prispeva k normalni presnovi maščobnih kislin in makrohranil.

Ni nujno, da vzamete oba žvečilna gumija skupaj. Če želite, ju lahko vzamete ločeno in ob različnih urah dneva. Za probiotik BPL1 ni starostne omejitve. Otrok pa naj žveči žvečilne gumije vedno pod nadzorom odrasle osebe.

2 žvečilna gumija vsebujeta 1×1010 skupnih celic in 1×103 enot, ki tvorijo kolonije.
Enote za tvorbo kolonij se nanašajo na količino živih mikroorganizmov, ki so sposobni
razmnoževati in ustvarjati nove mikrobne kolonije v telesu. Skupno število celic se nanaša na skupno število mikroorganizmov, prisotnih v žvečilki. To število vključuje žive in mirujoče mikroorganizme.
Znanstvene študije so pokazale, da je BPL1 funkcionalen, tako v živi kot v mirujoči obliki.

Glede na klinične študije se za najboljši rezultat priporoča uživanje 2 žvečilnih gumijev na dan, vsaj 3 mesece. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Uporaba teh žvečilnih gumijev med zdravljenjem z antibiotiki ni priporočljiva, saj antibiotiki delujejo protibakterijsko. Delovanje antibiotikov bo zmanjšalo ali odpravilo koristi probiotika BPL1.

Priporočena uporaba: 2 žvečilna gumija dnevno, žvečite vsaj 6 minut. Hranite v hladnem in suhem prostoru. Po vsaki uporabi stekleničko zaprite.

Sestava: sladila (izomalt, sorbitol), gumijasta osnova (izvleček, bogat z antioksidantom tokoferolom), sladila (maltitol sirup in ksilitol), glicerol (sredstvo za ohranjanje vlage), Chios mastika (smola) 1 %, gumi arabicum (sredstvo za zgoščevanje), Bifidobacterium lactis BPL 1 (0,25%), sladilo (steviol glikozidi), cinkov glukonat, karnauba vosek (premaz).

Opozorilo: Pretirano uživanje ima lahko odvajalni učinek. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.

PODOBNI IZDELKI

Morda vam bo prav tako všeč…

MNENJA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mastika žvečilni gumi 20×1,4g”