DOSTAVA

Naročeno blago pakiramo v zavarovano embalažo z namenom varne dostave. Dostavna embalaže je po potrebi označena z oznako ‘PAZLJIVEJŠE RAVNANJE’ (znak v obliki kozarca), kar pomeni da se z poslanimi paketi med transportom ravna previdneje, ker vsebujejo občutljivejšo vsebino.

Kot pošiljatelj je navedeno podjetje Darilo narave d.o.o. Izdelki naročeni v spletni trgovini www.mastika.si bodo odpremljeni v najkrajšem možnem času. V kolikor ste naročilo oddali ob delavnikih do 13. ure, bomo izdelke odposlali še isti dan. V primeru oddaje naročila čez vikend ali v času praznikov, bomo vaše naročilo odposlali prvi delavni dan.

V primeru da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov oz. po telefonu in se dogovorili o dostavi naročenega izdelka. V primeru da ste prejeli poškodovano embalažo ali poškodovan artikel, nam, prosimo, to sporočite, da lahko problem hitro razrešimo.

Poštna dostava

Pošiljko pošljemo preko Pošte Slovenije na vaš naslov. V kolikor ste ob naročilu napisali vašo mobilno številko, vam dan pred dostavo Pošta Slovenije pošlje SMS s podatki o dostavi. V kolikor imamo le podatek o vašem e-poštnem naslovu (e-mail), vam Pošta Slovenije obvestilo pošlje na e-poštne naslov.

V primeru, da vas ni doma, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket

Strošek pošiljanja na območje Slovenije po Pošti Slovenije je 4,00 eur, kar vam bo sistem dodal na vrednost nakupa.

Strošek Dostave:

Za vsa naročila nad 30 eur poštnine ne zaračunamo. Za ostala naročila je strošek dostave 4,00 EUR. V primeru izbire načina plačila ‘plačilo ob povzetju’ se zaračuna strošek storitve plačila ob povzetju v višini 1,00 EUR. 

Dodatne storitve Pošte: 

Dodatne storitve pošte npr. Osebna vročitev, naknadna menjava naslova… se plačajo dodatno po ceniku Pošte Slovenije. Če želite dodatno storitev, napišite to v okenček ob zaključku naročila.

Osebni prevzem

V kolikor ste ob naročilu želeli izdelke prevzeti osebno, to lahko storite ob delavnikih med 8:00 in 16:00 uro na našem naslovu Šmarska cesta 40, Škofljica po prejetju e-obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem. V kolikor naročilo ni bilo predhodno plačano z bančnim nakazilom, lahko kupnino plačate ob prevzemu z gotovino ali kreditno kartico.

Vse dodatne informacije glede dostave ali prevzema dobite na telefonski številki: 051 220 321 ali na e-naslovu: [email protected]

Mastika podstran dostava