Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

www.mastika.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan spletnemu trgovcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov.
Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.

Upravljavec spletne trgovine pa za svoje potrebe za nedoločen čas shranjuje tudi sledeče podatke o registriranem članu (kupcu): čas in datum registracije, arhiv komunikacije s kupcem, IP naslove vseh obiskovalcev. Te podatke bo upravljavec uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in drugo komunikacijo s kupcem. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi registriran član sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter zaščito svojega računalnika. Prav tako mora sam zagotoviti, da do teh informacij ne pridejo nepooblaščene osebe.