-30%
Darilo Narave d.o.o. | mastika.si Več info? 051 220 321

Mastika gel zobna pasta 90g – Akcija

Original price was: 8,80 €.Current price is: 6,16 €.

Prihrani: 2,64  (30%)

Gel zobna pasta s Chios mastiko ne vsebuje fluora in mentola, zato je primerna za celo družino. Je blagega okusa in prozorne barve. Da je zobna pasta s Chios mastiko varna, potrjuje dejstvo, da ne vsebuje parabenov ter škodljivega natrijevega lauril sulfata.

Vsebuje vodni izvleček Chios mastike, eterično olje Chios mastike ter izvleček alpske vrtnice (Alpina rosa). Ne vsebuje fluora, mentola in derivatov, saharina, natrijevega lauril sulfata, sintetičnih dišav, parabenov.

NAMEN UPORABE:

  • Zmanjšuje možnost za nastanek kariesa in gingivitisa brez dodanega fluora.
  • Pomoč pri okužbi s patogeno bakterijo Porphyromonas gingivalis in Streptococcus mutans (glede na izvedene klinične študije).
  • Zagotavlja svež dah in osveži ustno sluznico.
  • Primerna pri uporabi homeopatskih zdravil.

 

Poškodovana embalaža.

 

Ni na zalogi

Predviden čas dostave: 16. maj 2024

SKU 5200314371086-1 Kategorije: , Uporaba:
Mastika Ikone brez glutena

Brez glutena

Mastika Ikone brez parabenov

Ne vsebuje parabenov

Dodatne informacije

SESTAVA:

sorbitol, pistacia lentiscus (mastic) gum water, hydrated silica, xylitol, PEG-32, sodium carboxymethyl cellulose, PEG-60 hydrogenatedcastor oil, pistacia lentiscus (mastic) gum oil, rhododendron ferrugineum leaf cell culture extract, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, sodium benzoate

PROIZVAJALEC:

AON Mastiha

NE VSEBUJE:

  • -fluora
  • -mentola in derivatov
  • -saharina
  • -natrijevega lauril sulfata
  • -sintetičnih dišav
  • -parabenov

Mastika oz. Mastiha gel zobna pasta je primerna za vso družino

Zobna pasta ne vsebuje fluora, zato jo lahko uporabljajo tudi otroci. Je blagega okusa in zanimive prozorne barve. Da je mastika zobna pasta varna, potrjuje dejstvo, da ne vsebuje parabenov ter škodljivega natrijevega lauril sulfata.

Mastika oziroma Mastiha gel zobna pasta ščiti pred kariesom in gingivitisom

Pri redni uporabi Mastiha oz. Mastika zobne paste ščitimo svoje zobe pred bakterijami v ustih, ki povzročajo karies. Mastiha oz. Mastika pa je še posebej učinkovita pri borbi zoper patogene bakterije Porphyromonas gingivalis in Streptococcus mutans, ki povzročajo gingivitis in paradentozo. Dodatno pa tudi ekstrakt rastline Alpina Rosa poveča antibakterijski učinek mastika zobne paste.

Sestava mastika zobne paste je primerna ob uporabi homeopatskih zdravil

Ker gel zobna pasta s Chios mastiko ne vsebuje ne fluora ne mentola, jo lahko uporabljate tudi, če uživate homeopatska zdravila. Homeopati namreč odsvetujejo sočasno uživanje mentola v obliki bombonov, žvečilnih gumijev ter zobnih past v času, ko uživate homeopatsko zdravilo, saj le ta lahko izniči učinek homeopatskega zdravila.

Sestavine INCI: sorbitol, pistacia lentiscus (mastic) gum water, hydrated silica, xylitol, PEG-32, sodium carboxymethyl cellulose, PEG-60 hydrogenatedcastor oil, pistacia lentiscus (mastic) gum oil, rhododendron ferrugineum leaf cell culture extract, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, sodium benzoate.

Neguje dlesni in poskrbi za svež zadah

Mastikina gel zobna pasta je osvežilna za vašo ustno votlino, dlesni in zobe. Po umivanju bo vaš zadah svež kot vetrič z otoka Chios v Egejskem morju.

Za več informacij o mastiki in njenem delovanju si lahko ogledate naš Blog. Za še več informacij o sami rastlini oziroma mastikini smoli si lahko preberete tukaj.

PODOBNI IZDELKI

Morda vam bo prav tako všeč…

MNENJA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mastika gel zobna pasta 90g – Akcija”