Darilo Narave d.o.o. | mastika.si Več info? 051 220 321

Premium kava s Chios mastiko

5,90 

Kavo vrhunske kakovosti, ki raste pod brazilskim soncem, smo še izboljšali z dodatkom naravne Chios mastike, ki ji daje edinstveno aromo, podobno vonju cedre ali bora. Poleg tega iz nje veje izrazita naravna aroma po marcipanu, lešnikih in jagodah. Chios mastika ima poleg svoje značilne arome tudi številne blagodejne učinke na telo, med drugim na ustno higieno in prebavni trakt. Kava z mastiko je idealna za kombiniranje s sladicami, ki vsebujejo Chios mastiko, kot so piškoti ali grška sladica lokum. Postrezite jo ob posebnih priložnostih, da navdušite svoje goste, ali pa si jo privoščite kot popolno razvajanje!

Priprava: kavo in sladkor po okusu dodajte v hladno vodo in dobro premešajte. Kuhajte počasi na nižji temperaturi, dokler kava ne zavre.

 

Sestava: mleta kava, Chios mastika
Neto količina: 100 g
Proizvaja: Darilo narave d.o.o., Šmarska cesta 40, Škofljica, T. 051 220 3321

Količinski popust

Količina*PopustCena s popustom
2 - 35 %5,61 
4 - 58 %5,43 
6 +12 %5,19 

Predviden čas dostave: 20. maj 2024

SKU 3830072120279 Kategorije: ,

Kava vrhunske kakovosti je zrasla pod brazilskim soncem. Kava ima lahek in uravnotežen okus ter je polna antioksidantov. V tej kavi najdete vsaj 2% naravne Chios mastike, ki blagodejno vpliva na prebavni trakt in ustno higieno.

Že antični Grki so poznali in uporabljali Chios mastiko, danes pa je njena uporaba še vedno zelo raznolika in razširjena po vsem svetu. Zaradi njenih blagodejnih protivnetnih in protibakterijskih učinkov jo uporabljajo tako v prehranskih dopolnilih kot v kozmetiki. Poleg tega je zaradi njene edinstvene arome priljubljen dodatek k številnim jedem in pijačam. Kavo pripravite tako, da dodate kavo in sladkor po okusu v hladno vodo in dobro premešate. Kuhajte počasi na nižji temperaturi, dokler kava ne zavre.

Kava s chios mastiko se poda odlično z drugimi mastikinimi prigrizki, kot so čokolada, piškoti in lokum.

PODOBNI IZDELKI

Morda vam bo prav tako všeč…

MNENJA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Premium kava s Chios mastiko”